Підвищений рівень забруднення повітря в Армянську і Красноперекопську

Фахівці кримського Гідрометцентру зафіксували підвищений рівень забруднення атмосферного повітря в Армянську і Красноперекопську. Про це йдеться в результатах моніторингу забруднення атмосферного повітря в Криму з 22 по 29 липня, опублікованих на сайті відомства.

Так, в Армянську за даними спостережень двох стаціонарних постів (визначені показники – зважені речовини, діоксид сірки, діоксид азоту, оксид вуглецю, аміак, формальдегід, фтористий водень) у місті зафіксований стандартний індекс (СІ) зважених речовин рівний 2 (підвищений – КР) . Для оксиду вуглецю СІ рівний 1. Для хлористого водню СІ рівний 2 (підвищений – КР). Для фтористого водню СІ рівний 1. Рівень забруднення атмосферного повітря визначався як підвищений, зазначили в Гідрометцентрі.

У Красноперекопську також за даними спостережень двох стаціонарних постів (визначені показники – зважені речовини, діоксид сірки, діоксид азоту, оксид вуглецю, аміак, формальдегід, фтористий водень, хлористий водень) в зазначений період зафіксований СІ зважених речовин рівний 2 (підвищений – КР). Для оксиду вуглецю СІ рівний 1. Для хлористого водню СІ рівний 4 (дуже високий – КР). Рівень забруднення атмосферного повітря визначався як підвищений, підсумували фахівці.

Детальніше за посиланням: https://ua.krymr.com/a/novyny-krymu-armiansk-krasnoperekopsk-pidvyshchenyi-riven-zabrudnennia-povitria/30087561.html?fbclid=IwAR2IDIBnlOV1ebM89j3LbfFfauWMZqQDVhWTn2ECL1wVOc1fvz2rQjBxVnA